Cum comand online? In cel mai simplu mod!

Magazinul flishop.ro este destinat prezentarii produselor aflate in gestiunea FLI INSTAL SERVICE SRL si facilitarii preluarii comenzilor de la clienti. Magazinul prezinta instrumentele obisnuite ale unui magazine on-line, precum shopping-cart (cosul) si contul utilizator, tocmai pentru a fi la indemana celor familiarizati cu comertul electronic.

Orice vizitator are posibilitatea sa consulte oferta de produse ale FLI INSTAL SERVICE SRL .
Comenzile on-line nu pot fi efectuate decat de catre clientii FLI INSTAL SERVICE SRL , doar dupa un proces de autentificare (login). Potentialii clientii, care doresc sa devina clienti ai Flishop.ro au posibilitatea sa completeze un formular on-line, furnizand datele necesare inregistrarii.

Autentificarea este disponibila doar pentru Clientii Flishop.ro si se va face numai cu numele de utilizator si parola alese de utilizator. Se mai recomanda sa se aleaga o parola usor de retinut de catre utilizator dar greu de ghicit de catre altii (chiar cunoscuti). Se recomanda, de asemenea, ca parola sa aibe cel putin 6 caractere, si sa contina deopotriva litere mari, mici, cifre si semne de punctuatie sau speciale. De asemenea, se recomanda schimbarea periodica a parolei (sau si a numelui de utilizator).

Dupa autentificare, clientul are posibilitatea sa efectueze comenzi on-line.
Pentru a cauta produsele dorite utilizeaza cele 2 motoare de cautare /filtre de pe prima pagina a site-ului :
1. Cautare dupa schema explodata : producatori, model centralei si sectiune piese de schimb
2. Cautare dupa cuvant : cod/denumire
Le-am gandit special pentru tine sa-ti usuram munca!
Daca in fereastra deschisa trebuie sa selectezi lotul si seria centralei, te rugam sa le identifici si sa le alegi din optiuni. Mentionam faptul ca acest aspect este extrem de important pentru a fi siguri care este produsul compatibil cu centrala termica detinuta. Odata selectat produsul care sa corespunda dorintelor tale, verifica caracteristicile acestuia si apasa pe butonul .

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.
• Dupa alegerea produselor dorite, te invitam sa apesi butonul < Comanda >, pt a finaliza comanda. Completezi formularul de comanda, ce contine datele privind facturarea si livrarea comenzii.
Sectiunea include toate produsele selectate si adaugate in cos, la care poti vizualiza cantitatea, pretul unitar si pretul total (Lei, TVA inclus). Tot aici, ai posibilitatea sa adaugi produse, sa modifici cantitatea sau sa stergi produsele din cos.

Pentru finalizarea comenzii este necesar sa parcurgi mentiunile prevazute la sectiunea "Termeni si conditii". Preturile sunt exprimate in LEI (TVA inclus).
• Dupa completarea si verificarea comenzii te invitam sa apesi butonul < Trimite comanda >.
• Imediat dupa lansarea comenzii, pe e-mail-ul mentionat in datele de contact, vei primi o notificare de initializare comanda. In cel mai scurt timp posibil, un reprezentant al companiei FLI INSTAL SERVICE SRL te va contacta telefonic sau prin e-mail pentru a-ti confirma disponibilitatea produselor solicitate, precum si detaliile de plata si livrare.