Informatii si suport

Comenzile on-line pe website-ul www.flishop.ro pot fi lansate oricand, la orice ora din zi si din noapte, in orice zi a saptamanii.

Comenzile sunt perfect valabile si sunt luate in considerare intotdeauna de catre operatorii nostri, ele inscriindu-se automat in randul comenzilor in derulare, alaturi de cele preluate telefonic.

Va recomandam  folosirea prioritara a facilitatilor noastre on-line, intrucat acestea pot fi accesate oricand doriti si aveti dvs. timp, fara a ramane pe fir timp indelungat pentru un apel telefonic, din moment ce detaliile comenzii pot fi inscrise direct de dvs foarte usor si intr-un timp foarte scurt.

Comanda on-line pe website-ul nostru va da si posibilitatea unei cotatii de pret instante, astfel incat aflati imediat ce piese de schimb sunt disponibile si care este pretul final, in functie  zonele de expediere si de destinatie si de valoare.

Mai mult decat atat, puteti sa aveti foarte simplu contul dvs. On-line, deschis pe website-ul nostru. In acest fel puteti da comenzile mult mai rapid si mai usor, avand deja adresele de ridicare, de destinatie cat si profilul dvs de facturare salvate si la indemana pentru folosirea imediata.

 

Identificare serie si lot centrala termica

Pentru alegerea pieselor de schimb este necesar sa cunoasteti brand-ul si modelul centralei termice. In functie de brand este posibil sa fie nevoie sa alegeti seria si lotul de fabricatie,anul sau tipul centralei termice.

Aceste informatii se regasesc pe eticheta de identificare a centralei termice.

Eticheta poate fi amplasata pe exteriorul/interiorul panoului frontal sau lateral al centralei.

Seria centralei poate fi gasita si in documentatia de insotire a produsului (in manualul de instalare si utilizare ).

 Exemplu etichete Baxi :

 

134683349

Detalii serie :

Primele 2 cifre reprezinta anul cand a fost fabricata/produsa centrala termica.

Urmatoarele 2 cifre reprezinta saptamana cand a fost fabricata/produsa centrala termica.

Ultimele cifre- sunt cifre aleatoare.

 

Exemplu  LOT DE FABRICATIE Baxi :

 

Brand Baxi, model ECO 240FI

 

CSB445624368