Garantie

Factura de marfa va fi expediata de la sediul  FLI INSTAL SERVICE SRL impreuna cu produsul comandat. Garantia pieselor se acorda in baza facturii fiscale si incepe din ziua vanzarii, doar cu conditia ca piesele de schimb sa fie montate de catre firma autorizata ISCIR si respectarea  prescriptiilor de montare, punere in functiune, utilizare, intretinere depozitare si transport. Instalarea necorespunzatoare a produselor atrage anularea garantiei acestora. Declaratia de conformitate este evidentiata pe factura fiscala (verso).

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala si fisa de service (raport de neconformitate emis de catre firma autorizata ISCIR din care sa reiasa natura defectului , precum si manifestarea defectului).SC  FLI INSTAL SERVICE SRL isi rezerva dreptul  de a expertiza produsul in laboratorul propriu sau la terte societati de profit prin care poate refuza sau accepta returul. Transportul pieselor de schimb va fi suportat de catre client in conditiile in care se doveste ca piesa de schimb pentru care se solicita garantia nu face obiectul garantiei. Transportul pieselor de schimb va fi efectuat cu firma de curierat Fan Courier. In moduri exceptionale, livrarea poate fi facuta si cu un alt curier, fara alte costuri suplimentare din partea Dvs.

Aducerea la conformitate a produselor defecte se va realiza prin inlocuire sau reparare, in urma constatarii viciilor de fabricatie de catre FLI INSTAL SERVICE SRL.

Orice verificare/reparare si  inlocuire a produselor, va fi efectuata in cadrul unei perioade rezonabile de timp, in conformitate cu legea 449 / 2003 (republicata), ce nu va fi mai mare de 15 zile calendaristice, stabilita de comun acord intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

Garantia nu da dreptul la despagubiri decat in cazurile dovedite prin expertiza tehnica autorizata a unui organ independent, in care eventualele daune sunt consecinta directa numai a unor vicii ascunse de fabricatie.

Garantia este valabila numai pe teritoriul Romaniei.

Durata medie de viaţă reprezintă intervalul de timp în cadrul căruia produsele îşi menţin caracteristicile calitative prescrise, dacă au fost respectate condiţiile de transport, manipulare, depozitare şi exploatare  Cf. OG 21/1992

Beneficiarul este obligat  sa asigure efectuarea operatiilor de intretinere, in conformitate cu manualul de utilizare si cu indicatiile societatii de service.

Societatea FLI INSTAL SERVICE SRL îsi declină orice răspundere cu privire la eventualele daune materiale sau civile provocate de montarea/instalarea necorespunzătoare şi/sau în neconcordanţă cu prevederile legale în vigoare.

 

Certificat de garantie piese Artiston (PDF)