Despre noi

Peste 18.000 de centrale termice instalate - pentru care asiguram service in garantie si post-garantie 24 ore din 24, 7 zile din 7.
Cu o experienta de 15 ani in domeniu, si o echipa cu 26 de angajati, Future Line Instal SRL poate realiza proiecte complexe de instalatii termice, destinate oricaror aplicatii: case individuale, cladiri comerciale, publice, industriale, spatii de birouri, de productie etc. Avem expertiza in proiectarea instalatiilor termice, incluzand atat tehnologiile traditionale (centrale termice pe combustibili gazos, solid, lichid) cat si pe cele pe baza de resurse regenerabile (sisteme solare, pompe de caldura).

FUNCTIONAM CA UN GRUP DE COMPANII

1

Future Line Instal SRL

are ca obiect de activitate proiectarea si executia de constructii si amenajari aferente, proiectarea si executia de instalatii termice, sanitare, apa-canal, pompe de caldura, aparate ventilatie si climatizare.

Future Line Instal SRL se ocupa si cu promovarea, distributia si comercializarea produselor de constructii si instalatii cat si colaborarea cu partenerii zonali (retea de distributie) cat si cu furnizorii si producatorii de echipamente, instalatii si materiale de constructii.

Future Line Instal SRL are angajat personal de specialitate autorizat, alcatuit din ingineri, tehnicieni, instalatori .

2

Fli Instal Service SRL

are ca principal obiect de activitate comercializarea pieselor de schimb pentru echipamentele termice de diverse marimi si puteri, care functioneaza cu diverse forme de combustibil.


Fli instal service SRL comercializeaza accesorii pentru centrale termice, consumabile si solutii de intretinere, spalare sau chiar si antigel. Folosim un soft profesional, o baza de date cu generator de coduri de bare si depozitam pe o suprafata de 150 mp iar in portofoliu avem circa 20.000 repere multibrand.